Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kilpailulisenssit

Vuoden 2018 jäsenyydet ja kilpailulisenssit hankitaan SuomiSport-rekisterissä. Voimassa oleva lisenssi on pakollinen viimeistään kilpailupäivänä. Vuoden 2017 lisenssillä ei ole mahdollista ilmoittautua SFL:n alaisiin kilpailuihin. 

 

Polku lisenssin hankintaan

 

1. Liity jäseneksi, ohjeet täällä.

 

2. Paina SuomiSportin yläpalkista löytyvää kohtaa "Osta lisenssi". Jos ostat huoltajana lisenssiä alaikäiselle lapselle, valitset hänet lisenssin kohteeksi.

 

3. Valitse lisenssi ja seura, jota edustat. Myös Sporttiturva-vakuutusta tarjotaan tässä vaiheessa ostettavaksi. 

 

4. Osta lisenssi. 

 

5. Siirry tällä sivulla alemmas katsomaan, kuinka toimia kilpailualustojen suhteen.

 

Lisenssi on aluksi määritelty voimassaoleviksi 31.5.2018 asti, kunnes lisenssi ja seurajäsenyys ovat sidottuina.  

 

Lisenssin jo ostaneelle

 

Liity jäseneksi seuraan (samaan kuin lisenssiä ostaessa) SuomiSportissa. Toimita SuomiSportin rekisteröitymisen yhteydessä saamasi Sportti-id seurasi jäsenvastaavan tietoon (=seuran sähköposti). Lisenssi- ja jäsentiedot yhdistetään jälkikäteisesti. Tämä edellyttää manuaalisia työvaiheita ja katkos lisenssin voimassaolossa on mahdollinen. Tarkista lisäksi toimenpiteet kilpailualustojen suhteen seuraavasta. Pelkällä PDGA-jäsenyydellä voi ilmoittautua 30.4.2018 asti.

 

Toiminta kilpailualustojen kanssa 

 

Kilpailutoiminnassa on edelleen käytössä Kisakone, mutta kevään edetessä kohti kesää ollaan siirtymässä Metrix-palveluun. Seuraavat ohjeet edellyttävät, että lisenssi on hankittuna. 

 

Kisakone

 

1. Tilauksen jälkeen SFL-lisenssisi on voimassa. Liitto syöttää lisenssiin sisältyvän PDGA-jäsenyytesi voimaan tämän jälkeen 5-9 vuorokauden viiveellä. Mikäli tarvitset jäsenyydelle nopeutetun käsittelyn, ota yhteyttä liiton toiminnanjohtajaan. Saat syötön jälkeen suoraan vahvistusviestin PDGA:n järjestelmästä. Mikäli kyseessä on ensimmäinen lisenssisi, käy syöttämässä saamasi PDGA-numero Kisakoneessa omiin tietoihisi. PDGA-jäsenyyteesi on SFL:n järjestelmissä voimassa päivän viiveellä.

 

2. Lisää PDGA-numerosi myös Suomisport-profiiliisi heti, kun sinulla on PDGA-numero on. Löydät Suomisport-profiilisi lajikohtaisista lisätiedoista paikan numeron lisäämiselle lisenssioston jälkeen. Pääset täyttämään PDGA-numeron profiiliisi kirjautumalla Suomisportiin. Omalta etusivultasi löytyy lisenssioston jälkeen kohta ”lajikohtaiset lisätiedot”. Voit täyttää numeron klikkaamalla kohtaa ”PDGA”. Huom! Täyttökohta näkyy vain palvelun selainversiossa.

 

 3. Kun olet lisännyt PDGA-numerosi Suomisportiin, Kisakone pystyy havaitsemaan lisenssisi tämän jälkeen päivän viiveellä. Tämän jälkeen voit lisätä oman Sportti-ID-numerosi Kisakoneen tietoihisi.

Pääset täyttämään Sportti-ID-numerosi Kisakoneeseen siirtymällä omiin tietoihisi —> Muokkaa —> Sportti-ID. Tämän jälkeen myös SFL-lisenssisi on voimassa Kisakoneessa. Suomisport-lisenssit ovat tilapäisesti voimassa 31.5.2018 asti, kunnes seurajäsenyysmyynti on saatu käyntiin, jonka jälkeen lisenssit ovat normaalisti voimassa koko kauden.

 

 Metrix

 

 1. Luo itsellesi omat Metrix-tunnukset, jos sinulla ei sellaisia vielä ole.

 

2. Kirjaudu sisään palveluun ja klikkaa oman nimesi alta Asetukset-osioon päivittämään tietosi ajantasaisiksi. 

 

3. Lisää oma Sportti-ID-numerosi, PDGA-numerosi sekä syntymävuotesi Metrixin tietoihisi. 

 

4. Lisää oma PDGA-numerosi Suomisport-profiiliisi heti, kun sinulla sellainen on. Löydät Suomisport-profiilisi lajikohtaisista lisätiedoista paikan numeron lisäämiselle lisenssioston jälkeen. (Näkyy palvelun selainversiossa.)

 

Ongelmatilanteissa vastauksia löytyy täältä , mutta myös liiton toiminnanjohtaja (toiminnanjohtaja@frisbeegolfliitto.fi) on valmis auttamaan.